Songfestival

Songfestival Jukebox

Digters eet & drinkcafé (locatie Rotterdam) is van 5 mei tot en met 16 mei dé ontmoetingsplek voor songfestivalliefhebbers! Wij toveren onze gevel om tot een mega jukebox. Vanaf het terras van Digters kies je je favoriete songfestivalinzending, waarna de mega jukebox van 30 x 15 meter je songvestival nummer afspeelt. Geniet gelijk van een drankje bij onze buitenbar.

Live optredens

Op het podium van Digters zijn er live optredens van artiesten met eigen en songfestival repertoire. Wij sluiten een verrassingsoptreden van deelnemers aan het songfestival zeker niet uit; volg ons op social media of kijk op onze website voor de laatste informatie!

VIP-Ruimte

Het bovendek van ons restaurant wordt omgebouwd tot een echte VIP- ruimte. Wil je op chique genieten van de optredens en de songfestival vibe of wil je een echte private party voor jou en je gasten, reserveer dan onze VIP-ruimte (tot ongeveer 50 personen), bij reservering van deze ruimte krijg je gratis een uur onze karaoke-room tot je beschikking!

Bel 088 0909 800 en vraag naar Carl of mail ons en vraag naar de mogelijkheden.

Karaoke-room

In onze karaoke-room waan je jezelf even songfestivalartiest en zing je in stijl alle bekende songfestivalhits met je vrienden of collega’s. Kies uit het kledingrek je favoriete outfit en ga los! De karaoke-room is per uur te boeken.

Bel 088 0909 800 en vraag naar Carl of mail ons en vraag naar de mogelijkheden.

Culinaire arrangementen

Gedurende de songfestivalperiode serveren we elke dag lunch en diner in het thema van een deelnemend land. Bedrijfs- of groepsarrangementen zijn te boeken vanaf 10 personen, ook in combinatie met karaoke. Bij Digters is alles biologisch en vegetarisch. Laat je verrassen!

Meer informatie

Bel 088 0909 800 en vraag naar Carl, ook voor mogelijkheden van private parties. Digters ligt op slechts 10 minuten loopafstand van Eurovision Village.