Programma

All
  • All
  • Live muziek

Simon Keats

26 April, begins 17:00
Amsterdam Centraal

Simon Keats is niet voor één gat te vangen, maar laat je niet afleiden door alle bravoure. Zijn liedjes zijn kwestbaar, eerlijk en puur; sfeervolle Americana op z’n best.

Na de EP ‘L.A. Sessions’ (2015) en albums ‘Time’ (2010) en ‘Space’ (2017) blijft hij zijn oeuvre uitbreiden met smaakvol vormgegeven pareltjes. In seizoen 2018 / 2019 zal hij met een reeks nieuwe singles komen, waarvan ‘Free’ de eerste is. Voor de muzikale invulling gaat hij in zee met Benelux’s finest: Maarten van Damme op gitaar (Racoon, Wende Snijders, Stevie Ann) en Wim Geenen op drum (Admiral Freebee, Mint). Als alles gaat zoals hij hoopt dat het zal gaan, kunnen we eind 2019 een bijzondere oogst opdienen.

Writist

03 May, begins 17:00
Amsterdam Centraal

Met de vraag “hoeveel kan één persoon op het podium neerzetten?” is Writist met de nieuwste technologie aan het experimenteren. Zo heeft zijn muziek zich ontwikkeld tot levendige electropop, opvallend door zijn heldere zang. Deze combinatie klinkt bekend voor fans van SOHN en Thomas Azier.

Na het uitbrengen van debuut EP ‘A Burning House’, speelde hij o.a. op NPO 3FM en de Popronde in 2017. Dit jaar volgen nieuwe singles van het door 3voor12 getipte “talent om in de gaten te houden”.