Programma

Alle
  • Alle
  • Event
  • Live muziek

Wijnproeverij Noord Italiaanse wijnen

23 september, begint om 19:00
Rotterdam Oud Crooswijk

Op donderdag 23 september geven we in samenwerking met Viguurs in Wijn een thema proeverij Noord Italië. Denk bijvoorbeeld aan druiven als: Barbera, Dolcetto, Cortese, Timorasso en Nebbiolo ( OH Barolo, OH Barolo….) die de revue zullen passeren. Barrels to Bottles vertellen je alle ins & outs over de te proeven wijnen & wijnhuizen met daarnaast natuurlijk heerlijke bijpassende hapjes. Klik hier om je in te schrijven !  

Pubquiz

05 oktober, begint om 19:30
Rotterdam Oud Crooswijk

Dinsdag 5 oktober is het weer tijd om je algemene, specifieke en actuele kennis te toetsen! Doe ook mee en schrijf je team (maximaal 5 deelnemers) in op hello@digters.nl. Start is om 19:30 uur. Kosten per team € 15. Wil je vooraf bij ons een hapje eten? Dat kan ook, een daghap (keuze uit 2 opties) is te verkrijgen voor maar € 9,50.

Pubquiz

02 november, begint om 19:30
Rotterdam Oud Crooswijk

Dinsdag 2 november is het weer tijd om je algemene, specifieke en actuele kennis te toetsen! Doe ook mee en schrijf je team (maximaal 5 deelnemers) in op hello@digters.nl. Start is om 19:30 uur. Kosten per team € 15. Wil je vooraf bij ons een hapje eten? Dat kan ook, een daghap (keuze uit 2 opties) is te verkrijgen voor maar € 9,50.

Pubquiz

07 december, begint om 19:30
Rotterdam Oud Crooswijk

Dinsdag 7 december is het weer tijd om je algemene, specifieke en actuele kennis te toetsen! Doe ook mee en schrijf je team (maximaal 5 deelnemers) in op hello@digters.nl. Start is om 19:30 uur. Kosten per team € 15. Wil je vooraf bij ons een hapje eten? Dat kan ook, een daghap (keuze uit 2 opties) is te verkrijgen voor maar € 9,50.