Programma

All
  • All
  • Live muziek

Tessa Belinfante

21 June, begins 17:00
Amsterdam Centraal

In 2012 kwam Tessa Belinfante tot de halve finale van The Voice of Holland onder begeleiding van haar coach Trijntje Oosterhuis. Haar covers ‘Pride (In The Name Of Love) – U2’, ‘Clocks – Coldplay’ en ‘Just Hold Me – Maria Mena’ werden goed ontvangen en zijn veel op radio gedraaid.

Eerder zong zij in de band ‘Two Way Radio’, waarmee ze o.a. de Grote Prijs van NL won, in het voorprogramma stond van de Golden Earring en een album presentatie hield in een uitverkochte Melkweg. Sindsdien is er veel gebeurd, zo behaalde ze o.a. haar master ‘Earth Sciences and Economics’ aan de Vrije Universiteit. Ze stond voor de keuze: ga ik voor de wetenschap of de muziek? Ze koos voor het laatste, gaf optredens door het hele land en schreef haar eigen liedjes op intuïtie en gevoel. Najaar 2014 begonnen de opnames van haar EP in samenwerking met producer Joost van den Broek bij SandLane Recording Facilities. Het resultaat laat zich omschrijven als puur, kwetsbaar maar toch krachtig. De EP werd op 28 januari 2015 in de Bitterzoet met band gepresenteerd. Op dit moment werkt Tessa aan nieuw eigen materiaal en treedt veel op.

Singer G

28 June, begins 17:00
Amsterdam Centraal

Met de stem als hun enige instrument hebben de 7 zangers van SingerG een eigenzinnige en eigentijdse popsound ontwikkeld compleet met geluidseffecten, dikke beats en bass drops. De missie van SingerG is om het oubollige imago van a capella nieuw leven in te blazen door een vet bandgeluid neer te zetten dat op een Spotify-playlist past. SingerG is te horen geweest in de Melkweg, de P3 en zelfs de Johan Cruijff Arena.