Programma

All
  • All
  • Live muziek

To Twelve

23 August, begins 17:00
Amsterdam Centraal

Harmonieuze vocals, folky gitaren: zo vertelt To Twelve hun verhaal. Een ‘neverending story’ over reizen door de bergen, langs oceanen en door talloze Europese steden waar ze hun muziek naar de straten brengen en zo een eigen podium creëren.

In 2016 zette To Twelve met hun campervan ‘Bobby’ koers richting onbekende bestemmingen en ontdekten een wereld van vrijheid, vol creaties en onverwachte ontmoetingen. Denk aan betoverende zomeravonden op de pleinen in Sevilla tot Verona’s romantische straten. Van de rustgevende boulevard in Zürich tot de levendige, historische straten van oud Porto; er zijn weinig plekken waar de muziek van To Twelve nog niet is gehoord.

Naast het vastleggen van hun ervaringen in muziek, gebruikt To Twelve ook fotografie om de duizenden kilometers die zij afleggen door hun ogen te laten zien en je mee te nemen op avontuur.

You, Me & the Other Folks

30 August, begins 17:00
Amsterdam Centraal

Melancholische folk met pop- en country invloeden.

Singer/songwriter Sandy Dane en producer/multi-instrumentalist Gabriël Peeters (You, Me) werken samen met telkens wisselende songwriters, vocalisten en muzikanten (The Other Folks).

Ze brengen vanaf oktober 2017 elke eerste van de maand een nieuwe song uit, telkens enkele weken later gevolgd door een alternatieve live-versie op locatie.