Programma

All
  • All
  • Event
  • Live muziek

Fusus

15 November, begins 17:00
Amsterdam Centraal

De multi-instrumentalisten en producers Ruben Maathuis, Koen Vosmeijer en Koen Klunder hebben zich toegewijd aan het samensmelten van hun roots in klassiek slagwerk en elektronische muziek. Met een imposante verzameling ontlede drumsets, melodisch slagwerk, synthesizers, effecten en samples bouwen ze een eigen universum van geluid. 

Het is een futuristisch en gelaagd geheel waarmee het trio de grenzen van house, techno, ambient, jazz en klassiek doet vervagen. Sferische synths en warme marimba klanken herinneren aan neo-klassieke grootheden als Nils Frahm, Olafur Arnalds en Steve Reich. Terwijl de beats en percussie een reflectie zijn van elektronische pioniers als Bonobo, Weval en Moderat. Hun onconventionele benadering, ultieme beheersing en artistieke shows leveren fusus een unieke plek op in het muzieklandschap.

Andrew Laureth

22 November, begins 17:00
Amsterdam Centraal

Van stilte tot de eerste akkoorden, het gevoel dat door de melodische lijnen gaat, de rijkdom van eenvoud, de expressie van de ziel door middel van teksten en geluid, intiem en boeiend tegelijk, dit is het voorstel van de Braziliaanse singer / songwriter Andrew laureth.

Andrew heeft een uitgebreide muziekervaring, hij begon zijn carrière in 2003. Na 10 jaar touren in Brazilië en Europa, met twee oude albums en vele tentoonstellingen in de media met zijn oude bands, besloot Laureth het hoger op te zoeken.

Andrei Senkovich

29 November, begins 17:00
Amsterdam Centraal

Andrei Senkevich – singer-songwriter en muzikant uit Minsk, Wit Rusland. Hij speelt indie folk musiek.

Andrei zijn liedjes gaan over de wegen en de afstanden, liefde en oprechtheid, dromen en veranderingen. Elk nummer is niet enkel een verhaall, het is een schreeuw vanuit de ziel en een oproep tot actie of op zijn minst de gedachten er aan.

De nieuwe tour is een voortzetting van de wereldtournee. In februari 2015 werd het debuutalbum “Мечтатели серых улиц” (“Gray streets Dreamers”) uitgebracht. In april 2016 werd de single “СВЕТ” (“LIGHT ‘) uitgebracht, in april 2018 – single” Як быццам сон “(” Like a dream “). Concerten zijn al gehouden in Wit-Rusland, Rusland, Polen, Litouwen, Estland, Letland, Oekraïne, Moldavië, IJsland, Oostenrijk, Luxemburg, Nederland, België, Malta, Zwitserland en Duitsland. Het project breidt zijn geografie voortdurend uit en werkt nu aan de volgende meertalige opnames in 7 talen.

03 December, begins 00:00
Rotterdam Oud-Crooswijk

Ben jij de slimste van Crooswijk en omstreken? Meld je dan nu aan met een team van maximaal 5 personen en ga de strijd aan met de andere teams. Trommel je studiegenoten, collega’s en/of vrienden op en meld jouw team snel aan bij hello@digters.nl. De pubquiz bestaat uit 8 ronden met vragen, muziekfragmenten, foto’s van beroemdheden en nog veel meer.

Geef bij je aanmelding via hello@digters.nl een teamnaam, teamcaptain en aantal personen door. Als er genoeg animo is gaan we het nieuwe jaar hier mee door.
Eet je een daghap (€ 7,50) mee, geef het dan ook door bij je aanmelding.

Elke eerste dinsdag van de maand in Het Brouwershuys bij Digters.
Aanvang 19.30 uur.
Kosten pubquiz: 2 euro p.p.