Programma

Alle
  • Alle
  • Event
  • Live muziek

Whiskyproeverij:
Glen Scotia & Loch Lomond

18 mei, begint om 19:00

18 mei komt Arjan Hartkamp langs om een tasting te geven, voor maar liefst twee mooie merken! De Glen Scotia distillery uit Campbeltown, en de Loch Lomond distillery uit de Highlands worden op deze avond goed doorgeproefd. Arjan Hartkamp is als Sales Ambassador een echte verhalenverteller die deze merken op z'n duim kent. En met 8 whisky's in het vooruitzicht wordt dit een avondvullend programma. Koop je tickets hier!

Live aan de Rotte
Daniel Nolet en J O L E N E

19 mei, begint om 19:30
Rotterdam Oud Crooswijk

Live aan de Rotte is het muziekevent in Crooswijk, Rotterdam. Gevestigde en opkomende artiesten van Rotterdamse bodem worden maandelijks geprogrammeerd bij Digters. 18 november verzorgen Daniel Nolet (Pop/Rock) en JOLENE (electro indie-pop) jou van een avond muziek.

Digters
Jazzsessions

05 juni, begint om 14:00
Rotterdam Oud Crooswijk

Tijdens de Jazzsessions zie je de beste jazz-muzikanten, maar kan je zelf ook het podium op! In samenwerking met Codarts Rotterdam staat er een huisband van jazzcats die de sessie openen en afsluiten. Kom gezellig een drankje doen, of stel je eigen chops en licks op de proef tijdens de jamsessie. Deuren openen om 13:00  

Digters Pubquiz
Juni

07 juni, begint om 19:30
Rotterdam Oud Crooswijk

Dinsdag 3 mei is het weer tijd om je algemene, specifieke en actuele kennis te toetsen! Doe ook mee en schrijf je team (maximaal 6 deelnemers) in door ons een mailtje te sturen. Start is om 19:30 uur. Kosten per team € 15. Wil je vooraf bij ons een hapje eten? Dat kan ook, een daghap is te verkrijgen voor maar € 9,50. Klik hier om je aan te melden.

Live aan de Rotte
Sunset Forest en Philip McHale

16 juni, begint om 20:00
Rotterdam Oud Crooswijk

Live aan de Rotte is het muziekevent in Crooswijk, Rotterdam. Gevestigde en opkomende artiesten van Rotterdamse bodem worden maandelijks geprogrammeerd bij Digters. 18 november verzorgen Sunset Forest (Pop/Folk) en Philip McHale (Pop/RnB) jou van een avond muziek.