Programma

Alle
  • Alle
  • Event
  • Live muziek

Pubquiz
Kerstmis Special

07 december, begint om 19:30
Rotterdam Oud Crooswijk

Dinsdag 7 december is er een hele speciale editie van de Digters Pubquiz. Jullie zijn allemaal vanaf 17:00 welkom voor een drankje en de beste tafel voor jou en je team uit te kiezen. Om 18:00 begint de pubquiz waarbij er bij elke ronde een heerlijk gerecht wordt geserveerd en dit alles voor €25,- per persoon! Heb jij nu al de kerstkriebels in je buik? Schrijf je snel in via  want op=op! (Max 6 personen per team)

Alfabet Soep

14 december, begint om 19:00
Rotterdam Oud Crooswijk

Alfabet Soep is het open podium voor getalenteerde, creatieve woordkunstenaars en artiesten in Rotterdam. Elke tweede dinsdag van de maand staat de microfoon voor iedereen klaar staan. Onder het genot van een soepje luister je naar smaakvolle woorden en klanken! Deelnemen of aanwezig zijn? Schrijf je hier in!

Live aan de Rotte
LUCAS en Viana Afoumou

16 december, begint om 19:30
Rotterdam Oud Crooswijk

Live aan de Rotte is het muziekevent in Crooswijk, Rotterdam. Gevestigde en opkomende artiesten van Rotterdamse bodem worden maandelijks geprogrammeerd bij Digters. 16 december verzorgen LUCAS (Nederlandstalige Dreampop) en Viana Afoumou (Gospel/Experimental) jou van een avond muziek.

Digters aan de Rotte

30 december, begint om 19:00
Rotterdam Oud Crooswijk

Geschreven, gesproken, voorgedragen, vrij geïnterpreteerde, gezongen en zelfs ongesproken unieke eigen teksten van aan Rotterdam gelinkte makers. Onze host Damaris, multi-gedisciplineerd kunstenaar, ontvangt per editie enkele gasten en legt hen ter stimulatie een thema voor.
Behalve de solo stukken en de samenwerkingen die de gasten met ons zullen delen schept onze host op de avond zelf ook ruimte om te creëren met elkaar.
 
DJ duo "Dynamic Spaces" draagt bij aan de sfeer en maken ‘Digters aan de Rotte’ een avondvullend programma waar zowel makers
[…]

Live aan de Rotte
Daniel Nolet en Support

17 februari, begint om 19:30
Rotterdam Oud Crooswijk

Live aan de Rotte is het muziekevent in Crooswijk, Rotterdam. Gevestigde en opkomende artiesten van Rotterdamse bodem worden maandelijks geprogrammeerd bij Digters. 17 februari verzorgen Daniel Nolet (Pop/Rock) en support jou van een avond muziek.