Meer informatie

Laat hier je gegevens achter.

Business

Digters helpt je graag je werk te doen. We bieden je een aantal faciliteiten om te zorgen dat jij zorgeloos aan de slag kunt.

Borrels

Een betere plek voor een (bedrijfs)borrel is er niet! Zowel op onze locatie in Rotterdam Oud-Crooswijk als op Amsterdam Centrum kun je een geweldige (bedrijfs)borrel organiseren.

Workspace

Heb je een paar uur te overbruggen tot je volgende afspraak? Kom gerust naar Digters Oud-Crooswijk of Amsterdam Centraal. Laptop aan, gratis wifi, een lekkere cappuccino en hup aan de slag!

Overleg

Op Amsterdam Centraal hebben we een mooie loungehoek voor een groep tot 9 personen die je kunt reserveren. En in Rotterdam hebben we een prachtige vergaderruimte tot 12 personen.

Events

Zoek je een locatie voor een publiek event? Wil je je nieuwe muziek presenteren of je foodproduct promoten? Digters Oud-Crooswijk Rotterdam en Amsterdam Centraal zijn altijd op zoek leuke en originele initiatieven die we graag een podium bieden.

Podcast studio

Onze podcaststudio heeft alle faciliteiten om podcasts op te nemen. Met enige regelmaat produceren we zelf podcasts. We helpen je graag je eigen podcastplannen te realiseren.

Pop-up store

Voor ondernemers uit de muziekindustrie is Digters beschikbaar als tijdelijke pop-up store. Een week lang een album releasen midden op Amsterdam Centraal? Geef Digters een make-over en presenteer jezelf aan het grote publiek.