Savage x Fenty Show Volume 3

We sloten september af met een uniek evenement. De eerste editie van The Watch Party 010 waarbij creatieve ondernemers samen komen om zich door hun naasten te laten inspireren, te netwerken en gezamenlijk een invloedrijke show te bewonderen. De eerste editie stond in het teken van de Savage x Fenty Show van niemand minder dan Rihanna. Een meeslepende mode-ervaring die mode, dans en muziek combineert met iconische architectuur en onvergetelijke uitvoeringen. Als gastspreker had de host van het event, Felicia de Man, Emma Annebel Albers uitgenodigd die haar kijk op de show gaf maar vooral de impact van fashion op deze maatschappij. Tijdens haar presentatie bemoedigde ze het publiek altijd te dragen waar je je goed in voelt. Een galajurk zou je elke dag aan kunnen trekken, zolang jij je er gelukkig en mooi in voelt.

De eerste editie was een groot succes en wij kunnen niet wachten om The Watch Party 010 weer te gast te hebben op onze locatie. Wil je er de volgende keer bij zijn? Hou dan onze evenementen pagina, nieuwsbrief of social media goed in de gaten!