Digters bij je thuis!

In de Nationale Week Zonder Vlees (8-14 maart) introduceert Digters de vegetarische maaltijdbezorgservice ‘Digters bij je thuis’ in Rotterdam. “Een volle smaakbeleving en geen laffe vleesvervangers. Vegetarisch bourgondisch dus; oftewel vegondisch genieten.”

De behoefte aan kant-en-klare vers bereide vegetarische maaltijden neemt snel toe. Digters springt hier op in. “Sinds de opening van Digters in 2019 zijn we op zoek naar vegetarisch eten dat zich onderscheid”, aldus chef-kok Bas Balledux. “Ik ben voor maaltijden met een volle smaakbeleving. Geen laffe vleesvervangers dus, gewoon mooie maaltijden met inspiratie uit de hele wereld. Maaltijden waar het vlees of de vis niet in wordt gemist”. De stijl van Bas Balledux kenmerkt zich dan ook als vegetarisch bourgondisch. Vegondisch genieten dus.

Initiator Patrick de Regt: “Al langer leefde bij ons de wens om lekker vegetarisch eten aan de deur van elke Rotterdammer thuis te leveren. Goede en smaakvolle vegetarische maaltijden zijn de trend. Steeds meer mensen willen een paar keer in de week eten zonder vlees en vis, maar bij velen is de inspiratie of tijd er niet.”

Digters lost dat op en is er voor iedereen. Voor vegetariërs, flexitariërs of wie eens de vegetarische keuken wil proeven. Want wie gaat er nou niet watertanden bij de gedachte aan een goede gado gado met sticky tempeh of een heerlijke truffel lasagne met milde blauwe kaas. Het wekelijks wisselende aanbod is te vinden op digters.nl.

Digters levert iedere maandag verse maaltijden aan huis in de wijk Kralingen-Crooswijk en het Oude Noorden. Vanzelfsprekend is er voor elke Rotterdammer de mogelijkheid om op maandagen maaltijden af te halen in het restaurant aan de Linker Rottekade 292. Tijdens de introductieperiode is dit alles ook nog eens extra voordelig, want dan geldt een kennismakingskorting van maar liefst 50 procent; zowel bij bezorgen als afhalen.

Ook vegondisch genieten? Klik dan hier!