Schoppenheer Album Release bij Digters Amsterdam

Op vrijdag 25 oktober 2019 wordt het album “Van Vlinder naar Draak” gereleased. Digters is vereerd te mogen melden dat dit debuutalbum van Schoppenheer voor het eerst live gepresenteerd zal worden op onze locatie in Amsterdam.

Van Vlinder naar Draak is een diep en gelaagd levenswerk waar Schoppenheer (Peter Bezemer) en medeproducer Jelle Visser met veel geduld en liefde de laatste drie jaar aan gewerkt hebben. Als luisteraar volg je Schoppenheer in een opwaartse spiraal van spirituele bevrijding en het hervinden van geluk en lichtheid na periodes van depressie en kluizenaarschap. Aan het einde van het productieproces hebben Jelle en Peter de definitieve geluidsmixage in de handen gelegd van Jurriaan JJ Sielcken (Jett Rebel, Herman van Veen).

Deze release gaat vooraf aan een internationale stedentour, deze kick-off zal 2 November starten in Amsterdam en neemt Schoppenheer mee door Nederland en België.

Geef een antwoord